Palvelut.

IhmeMedian osaamisalueet ovat moninaiset, mutta tässä on esimerkkejä mahdollisista tuotettavista kokonaisuuksista.

Videostriimaukset

Omalla kalustolla on mahdollista tuottaa 1-2 kameran kevyt tapahtuma- taikka kokoustaltiointi, sekä jaella se suoraan verkkoon livenä tai myöhemmin katseltavaksi. Myös tietokoneelta videotykillä projisoitu kuvamateriaali on mahdollista tallentaa ja yhdistää kamerakuvaan.

Keikkataltioinnit

Jos IhmeMedia on keikalla mukana, voidaan esitys tallentaa helposti myöhempää käyttöä varten. Yksinkertainen keikkatallenne on mahdollista saada mukaan lähes välittömästi tapahtuman päättymisen jälkeen!

Näyteikkunat & messuosastot

Pienissäkin näyttelytiloissa on mahdollista hämmästyttää kävijöitä pienillä jutuilla. Monikanavainen äänijärjestelmä kaiuttimilla jotka soivat pöytälevyn tai seinärakenteen sisältä, taikka lasin läpi, on hämmästyttävä kokemus, jota ei voi täysin ymmärtää ennen kuin on kuullut sen livenä!

’Viimeistelypalvelut’

Onko teille hankittu uutta av-tekniikkaa, mutta ketään ei ole opetettu käyttämään sitä? Onko laitteet ehkä hankittu, mutta ei asennettu, puuttuuko tilasta vielä jotain, jonka takia kokonaisuus ei toimi? IhmeMedia voi täydentää hankinnat, viimeistellä käyttäjäkokemuksen, kouluttaa käyttäjät ja tehdä selkeät käyttöohjeet!

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.ihmemedia.fi/palvelut/